dimecres, 31 de maig del 2017

CAMPAMENT A ES PINARET


I arriba el dia tan esperat!

Som tots els fillets i filletes de 4 i 5 anys, junts som 25. I feim dos dies de convivència.

Anar amb correu crea tot una expectació, podem observar el paisatge des d’una posició privilegiada, cantam, xerram... i en arribar ens posem la motxilla per arribar fins a les CASES DE LLOC. Allà ens espera en BEP, un monitor que ens té preparades dues activitats.

“Els animals del lloc”. Tenim el privilegi de poder-los veure de ben a prop i donar-los menjar, i tocar-ne alguns. Veim: ÀNNERES, PAÓ, OQUES, GALL I GALLINES, COLOMS, GALL D’INDIS, CONILLS, CABRES, BENS,  ...




Després jugam una estona, fins abans de dinar.

Feim tallers de cuina: pudi de iogurt per fer la bereneta. I anam a fer un passeig fins al parc.

A poc a poc va sortint la lluna i ja ens preparem per sopar. I després d’un conte: “LA HISTORIA DE UN PEQUEÑO LIRÓN QUE NO PODÍA DESPERTAR”, ens preparem per anar a dormir.



Després de descansar tota la nit, ens aixequem amb alegria. En BEP ja ens espera per a la segona activitat:

“Fer planters”. Ens ensenya l’hort i ens ofereix la possibilitat de sembrar llavors, trien SÍNDRIES, GIRA-SOLS o BLAT D’INDI.

Arribem a mig matí i anem a donar menjar als PORCS. Prest serà hora de tornar cap a poble. Agafem les motxilles, i de camí cap al correu ens aturem a veure una EGUA, i ASES. El correu ja ens espera i amb una nova experiència tornem cap a casa. Avui ja dinarem amb la família.



I aquí és el que representen, els records de la vivència.