divendres, 16 de desembre del 2016

CALENDARI 2.017



Aquest ha estat el projecte treballat durant el primer trimestre.

Per a què un calendari?

Perquè és un instrument que ens pot ajudar a representar i entendre el PAS DEL TEMPS. És un procés cíclic i es repeteix una vegada i una altra, els dies de la setmana,  els mesos, les estacions, els números de cada mes, ... Cada any celebrem el nostre aniversari i sumem un any més, hi podem cercar els dies festius, els dies que falten per ... una data especial, per exemple.

També ens ha servit per practicar la sèrie numèrica, per recitar i practicar el traç dels números. Hem combinat diferents maneres d'omplir les graelles de cada mes: ajudant-nos d'una plantilla per veure'n l'ordre en que es succeeixen, per observar la direccionalitat de les grafies, a una hi hem estampat els nombres amb tampons, a una altra hi hem aferrat els números que havíem retallat d'un calendari antic.

Després l'hem muntat i hi hem combinat diferents produccions plàstiques que havíem fet tot mirant el paisatge de Menorca, del nostre entorn, a partir de llibres, imatges d'internet, fotos, ... També hem trobat interessant posar-hi la nostra data d'aniversari, ja que tenim costum de celebrar aquesta data tan especial amb els nostres amics/es.

Ara només queda comptar enrere i esperar que comenci el 2.017, esperam sigui un any ple de màgia, ple de dies especials.