divendres, 11 de maig del 2018

UN RAM PER ES MIGJORN GRANUn any més hem participat en UN RAM PER ES MIGJORN GRANactivitat que consisteix en tenir el poble ben cuidat i polit. Tots feim poble, i des de l’escola també ens agrada col·laborar-hi. I enguany ho hem fet amb l’activitat conjunta amb el CENTRE DE DIA.

A l’aula hem fet de pintors uns quants dies, fet que els ha motivat moltíssim. Eren preciosos els comentaris que s’han sentit envers els pares. A ca nostra també arrangem “coses”, mon pare té un martell, unes espinces, ... com si es veiessin reflectits en vosaltres. I és que dur a terme propostes de “veritat” els fa sentir més capaços i s’ho prenen com a petits, o grans, reptes.

I el divendres 11, realitzarem l’activitat conjunta amb el Centre de Dia. Vam anar a la plaça, i acompanyats de na Judit, hi sembrarem flors juntament amb els avis i àvies del poble.
Així, a l’escola hem tornat a pintar SA CADIRA ROSA que l’any passat van fer amb n’ÀNGELS i va quedar tan polida. Li hem donat una altra capa de pintura.
Hi hem afegit una altra cadira, una cadira menorquina, una “coca rossa”, aquesta és SA CADIRA VERDA del grup de 4 anys.
I, a més a més, una vidriera o rosetó, que compartim els fillets de 3 i 4 anys amb la gent gran, avis i àvies del Centre de Dia.
Tot aquest mobiliari quedarà instal·lat a la plaça Menorca. I 
agraïm molt sincerament a tots els vesins que durant l’any tenen cura de que els ramells estiguin en bon estat. Entre tots feim poble.
Moltíssimes gràcies!