dissabte, 12 de maig del 2018

CAMPAMENT A SANTA EULARIETA: preparatius

Hem començat el compte enrere. Hem encetat el maig i ja anem fent els preparatius. Després de veure una presentació conjuntament amb els fillets de 5 anys, les cases i experiències d’altres grups, hem iniciat una sèrie d’activitats.
Una d’elles amb el PIJAMA. He triat aquesta peça de roba perquè el fet de quedar a  dormir és el que diferencia aquesta sortida de les altres, i per anar adquirint consciència. Cadascú ha duit el PIJAMA  a classe, l’hem mostrat als companys, ens l’hem posat, i hi hem escrit el nom a l’etiqueta,i si ens els ha vingut de gust, s’han ficat dins el sac de dormir. M’ha semblat veure’ls a tots molt il·lusionats i contents. I posats a xerrar de dormir, sorgeix la conversa
COM T’AGRADA QUE ET DESPERTIN?

PAU:    ES MEU PAPÀ O SA MEVA MAMÀ, O EN GUSH, ES MEU CA, VÉNEN I ME FAN AIXÍ (UN MASSATGET A LA PANXA), I EM DESPERT.

SOL:    A VEGADES VE EL CEL, O LA MARE, O EL PAPI I EM DESPERTEN SENSE RES. EM DESPERT JO SOLET.

JÚLiA: A VEGADES NOTO QUE EM FAN UN POC DE “ COSSIGUETES” I M’AGRADA.

ARiANA:  AVUI ES MEU ABUELO EM FEIA “COSQUILLITAS” I M’HA DESPERTAT. I JO M’HE CANVIAT SOLA.

ERiC:   A JO CASI SEMPRE EM DESPERTEN, PERÒ AVUI JO TOT SOLET M’HE DESPERT. I DESPRÉS VAIG A L’HABITACIÓ DEL PAPI, I LA MAMI, I EM VESTESC I VAIG A L’ESCOLA.

MARTÍ:   AVUI M’HA DESPERTAT EL “PELUCHE”. I DESPRÉS EL MEU GERMANET M’HA FET COSIGUETES AL PEU.

JARA:  EL MEU PAPÀ PERQUÈ EM DESPERTI EM DIU QUE JA ÉS EL MATÍ.

ONA:   JO EM DESPERTO SOLETA, I DESPRÉS CRIDO “MAMI, PAPI”. I SI NO M’ESCOLTEN ME’N VAIG AL MENJADOR. I ALLÀ HI HA ELS PAPIS.

FRANCESC:    JO M’HE DESPERTAT TOT SOLET. I HE ANAT CAP AL QUARTO DE BANY, PERQUÈ SA MAMI SEMPRE ÉS ALLÀ, PER QUÈ SE N’HA D’ANAR A FER FEINA.

DÀLiA:  AVUI SA MAMÀ M’HA DESPERTAT CANTANT UNA CANÇÓ “EL GALL QUIQUIRIQUÍ”. I M’HA COSTAT MOLT DESPERTAR-ME PERQUÈ TENIA MOLTA SON.