divendres, 12 de gener del 2018

MATÍ DE PASSEIG A L’ HORT DE CA L’ AVI D’ EN PAU

El dia abans havia plogut, però el matí es presenta clar, som valents i decidim partir. Arriben a l’escola preparats amb botes d’aigua, ben abrigats, i amb ganes de passejar. Abans de sortir feim un cercle per recordar una mica les normes (no estan escrites però les intueixen per sentit comú), aquestes són les que diuen:
- NO ENS HEM DE PERDRE
- NO ENS HEM DE FER MAL
- HEM DE XALAR MOLT
Triem parelles i ja sortim al carrer. Na NEUS ens acompanya i feim una agradable caminada pel carrer Major, passem per davant can Martí (llàstima que no hi sigui!), i amb molt de compte travessem la carretera. Just davallam la costa ja veim l’avi i s’àvia que ens saluden, l’avi JOSÉ i s`àvia MARIA que ens reben amb molta amabilitat. Primer juguem un poc, amb els tractors, el gegant i els instruments. Collim unes quantes taronges i entrem a berenar. Tenen taula posada i ens conviden a panets amb sobrassada i pizza, també feim suc de taronja. I per arrodonir-ho celebram l’aniversari de na DÀLIA amb un pastís de “frambuesa” (gerd). És primera filleta del grup en fer els 5 ANYS. Quin berenar! Després anem a veure els animals, primer el poni, en Tomi. Són uns valents i tothom s’atreveix a pujar-hi. Després anem a veure les gallines i els conills. Tothom sembla trobar-s’hi a gust i entren al galliner i serven els conills.
Ha estat un matí preciós, de contacte amb la natura i convivència.

Gràcies a la família d’en Pau per compartir aquest matí amb nosaltres, ens hem sentit molt a gust i molt ben acollits al vostre hort.