dijous, 8 de juny del 2017

EXCURSIÓ A PEU



Acabam un cicle, hem compartit 3 anys, però el camí segueix.  Acaba una etapa, infantil, però comença primària. Tot és cíclic.

Així de manera un poc simbòlica, havíem pensat que podríem anar d’EXCURSIÓ A PEU, des de l’escola fins a Sant Tomàs. Tot fent un passeig, aturar-nos a berenar i arribar més tard a Sant Tomàs per jugar, i potser nedar una estoneta.

Sabíem que era un trajecte relativament llarg, però molt polit; i l'esforç i superació personal formen part de l'aprenentatge que considerem necessari per créixer.

Ho vam preparar amb il·lusió, dient que suposava caminar 4 kilòmetres, oferint-los imatges, “pistes”, de per on passaríem, també un mapa, per així adonar-se del trajecte, i situar-se d’on érem.

Van arribar a l’escola ben contents, el dia acompanyava, i pens que va ser una experiència ben polida.

Hi hauria molts detalls per explicar, però com anècdota dir-vos que em vaig emocionar quan arribàvem a la platja de Binigaus i un fillet espontàniament va expressar “LIBERTAD” mentre s’agenollava a l’arena, davant una vista preciosa. Els companys ens vam mirar i van fer un parell d’expressions més “DIVERSIÓN”, “ILUSIÓN”, ... I és que diuen que l’ALEGRIA és contagiosa. Qué polit! Després una calada per recuperar forces i refrescar-nos

Gràcies famílies, per confiar amb les mestres. I gràcies Assumpta i Joana per acompanyar-nos en aquesta experiència.