divendres, 10 de febrer del 2017

PASTERETA DE PLANTES AROMÀTIQUESA l’escola tenim diferents projectes, un d’ells és LLAVORS PEL CANVI. Aquest projecte engloba dues activitats, HORT i COOPERACIÓ. I a fi de poder dur a terme els objectius proposats s’han creat diferents comissions on participen famílies i mestres.

Referent a l’HORT hem acordat adequar una pastereta, acondicionar-la, afegir fems, i fer-ne un nou disseny, incorporant-hi unes quantes lloses de marès. Hem comptat amb l’ajuda d’en Ferran i en Pere per preparar la terra, i de na Sílvia i na Kalima per gravar els cartells amb els noms de les plantes. Així, els fillets i filletes de 3r i 5 anys junts, han llevat pedres, cavat  i sembrat algunes plantes aromàtiques. Desitjam que entre tots tinguem cura de les plantes, que ens alegren la vista,  i amb el temps, poder disposar d’unes herbes que podrem utilitzar per fer infusions, cuinar,...

La feina està just començada, però mantenim la il·lusió per tenir contacte amb la terra, i tenir cura dels espais i el medi ambient.

Gràcies a totes les famílies que ens ajudeu a fer realitat totes aquestes propostes.
Primer preparant el terreny...

 

I ja posats a fer feina...