divendres, 31 d’octubre del 2014

PER TOTS SANTS... BUNYOLS


Tornam a fer cuina. Uns dies abans havíem enviat una nota a casa demanant que cadascú aportàs un ingredient, i tornam a convidar a les famílies per si ens volen ajudar. Als fillets i filletes els sol agradar que venguin i per vosaltres és una oportunitat de veure el què feim, com ens organitzem i, en definitiva, conèixer de més a prop el dia a dia. 
Aquests tallers de cuina els agrada bastant. Són molts/es els fillets/es a qui els agrada manipular, tocar i participar de tot el procés. És curiós veure la precisió i l'emoció continguda en veure com s'obre l'ou i cau dins el got, després com tot es mescla i canvia de color, textura, olor, ... i encara queda esperar que tovi. Com s'estufa!
Gràcies, Yomaira, per la teva disposició, esperem que t'hagi resultat una agradable experiència.



L'endemà altres mares ens els van venir a coure i vam poder tastar-los en un ambient festiu. Van sortir boníssims!
Per si us ve de gust, aquí us apuntem la recepta:
  • 400 grams de PATATA bollida
  • 300 grams de SUCRE
  • 300 grams de MANTEGA
  • 8 OUS
  • 50 grams de LLEVAT
  • 1 kilo de FARINA