divendres, 6 de novembre del 2015

EXCURSIÓ A BINIMEL.LÀ

Crec que anar amb correu ja desperta molta il·lusió! Els fillets i filletes arribaven contents i desxondits, emocionadíssims.
Érem el grup de 4 i 5 anys, repetiem la sortida que l'any passat havíem fet, amb l'avantatge de tenir el record i l'experiència del curs passat.
El dia també acompanyava, era a prop de l' estiuet de Sant Martí, i va ser un dia molt clar i agradable per estar a prop de la mar.
Un matí per donar menjar a les ànneres que s'atracaren, per fer un trosset de camí de cavalls, per jugar a l'aire lliure, amb garrots, terra vermellosa, pedres, ... per córrer, per enfilar-se, per dibuixar, ... per valorar el medi ambient, per conviure... i per conèixer un poc més la nostra estimada illa. 
Vam xalar moltíssim. Alguns, fins i tot, deien que hi tornarien amb la família per anar a cercar garrots. Us animem a que faceu algunes sortides en aquests paratges naturals. En aquests espais es senten tan lliures, fan volar tant la imaginació, que l'entorn esdevé un gran escenari de joc. Es cerquen reptes, s'esforcen, posen a prova les seves habilitats... mentre gaudim d'un paisatge que convida a la calma i el benestar.
Gràcies Àngels, per acompanyar-nos en aquesta sortida, esperem que tu també et trobis a gust entre nosaltres.





I amb aquestes dibuixos representen algunes de les seves vivències.