dimarts, 15 de setembre del 2015

PASSEIG FINS ES MESTALL

 Comencem el curs amb ganes i il·lusió. Fa bon temps i pensam que és una sort poder sortir a passejar i caminar pel voltant. Avui n' ÀNGELS és amb noltros i fa un dia preciós. Tot una oportunitat per arribar fins ES MESTALL. Hi ha un tros de camí, però sabem que a vegades ens hem d'esforçar per gaudir de les sorpreses que junts podrem descobrir, i la tornada és tot una satisfacció, les famílies ens esperem i anem a casa a dinar ... a contar-ho, a recuperar forces o potser a convidar-los a anar-hi junts, un dia amb la família.
























Pensam que aquest passejos tenen un gran valor educatiu. Són moments de relació, d'observació directa de l'entorn natural, i podem aprendre molt de la natura, del seu ritme, de la gratitud... I hem passat una bona estona.
Hem vist ponis, cabres, bens, escarabats, ...escoltat el cant dels ocells, i en Rafel ens ha convidat a entrar al seu hort a veure les escarxoferes, les cols, i altres verdures.
A Es Mestall hem pogut collir figues i tot. Hem estat previsors i havíem duit un paner, però també hem jugat amb garrots que tant ens agrada.
Gràcies, Àngels, per acompanyar-nos, i a en Rafel per la seva espontanïetat.