dimecres, 20 de setembre del 2017

PASSEIG FINS A ES MESTALL



Volem una escola oberta a l’entorn, que la gent pugui entrar.

I nosaltres també volem sortir i gaudir de l’espai que ens envolta, i de la natura.

La nostra escola compte amb el permís dels propietaris per anar fins a ES MESTALL a la tanca de ES PANER, on fa uns anys es van sembrar diferents varietats de FIGUERES.

Na NÚRIA ens acompanya i partim d’acord amb les idees d’educació lenta, educació pera la vida. Pel camí feim aturades, trobam un escarabat a l’asfalt, un llagost als còdols de la paret seca, saludam gent que va a caminar, escoltam les cabres i ens enfilam per les barreres d’ullastre, observem carabassons al sol damunt les parets dels horts, ... I arribam a la tanca. Caminant cadascú fa una troballa, un juguen amb garrots, uns altres s’enfilen als troncs i guaiten entre les branques, n’hi ha qui arrepleguen fruits vermells diminuts, altres fan equilibris caminant entre el pedreny. Tothom fa alguna descoberta, alguns ho comparteixen amb altres amics, i tots saben què fer, tots ESTAN JUGANT amb alguna cosa què han trobat, inventat, creat, ...

I abans de partir encara tenim temps de COLLIR algunes FIGUES, potser ja és un poc fora de temporada, però les podrem tastar.

Un matí preciós de relacions i convivència. Llàstima que ens faltessin dues amigues, na JÚLIA i na JARA. Esperem que la pròxima vegada hi puguin ser tots.