dimarts, 11 d’abril de 2017

TALLER DE CUINA



Les convidades són familiars de na WAFAE. Elles són na SANAE, la mare; na NAWAL, la tia; i na YASIRA, la germaneta petita. Amb elles feim una recepta del seu país, del Marroc, una pasta farcida (que es pronuncia “RAMSAMEN MGAMER”).



És un procés laboriós, mesclem els ingredients i deixem tovar la massa; després es fan trics, els estirem amb les mans untades d’oli, i feim quatre plecs; finalment es desemboliquen i s’omplen, de sofrit, salsa i formatge, es tapa amb dos plecs i s’hi posa una oliva.

Queden ben polits i fan una bona oloreta.

Gràcies Sanae per animar-te a venir, i gràcies Nawal per la teva disposició i implicació. Sincerament, pens que ha estat una vivència molt enriquidora per a tothom, i sobretot, per na Wafae, m’ha semblat veure-la moltssím satisfeta i feliç. 



I feim una bona degustació. Us deixam la recepta per si us animau a fer-la. Bon profit!