dimecres, 9 de novembre del 2016

EXPOSICIÓ D' EDIFICIS PEL RACÓ DE CONSTRUCCIONS



El racó de construccions és una proposta que els atreu molt. Xalen creant edificis, fent simetries, equilibris, seriacions... I enguany les construccions creixen amb alçada, essent combinacions més estructurades, pensades, enginyoses... Així que observant el potencial dels infants els hem proposat que puguin compartir imatges d’edificis interessants o significatius per ells.

He encetat el tema comentat les idees i meravelles que construeixen. Després junts hem mirat el llibre “MERAVELLES DEL MÓN”. Quan han duit unes quantes fotos, les han explicades al grup i les hem penjat al racó per inspirar-nos i suggerir noves propostes. I és que són uns fantàstics creadors i constructors!

A més a més, els sentim fer comentaris d'aquests edificis, de l'EMPIRE STATES, de la TORRE PISA, del PONT ROMÀNIC D BESALÚ, del CHINCHEN ITZA, de l'ATALIA o el PONT DE BENS d'Es Migjorn, del castell de DISNEYLAND, de la TORRE EIFEL, de la MESQUITA, ... A poc a poc, anem obrint finestres i guaitant al món que ens envolta.