divendres, 19 de febrer de 2016

TALLER DE CUINA: feim CARQUINYOLS

Ens agrada la cuina, el fer amb les mans, l'experimentació, despertar els sentits... I què millor que elaborar les receptes de casa!
L'any passat ja en vàrem fer, i recordar-ho els encoratja a posar-s'hi. Així que anem per feina.



Si us animau a fer-ne, aquí us deixem la recepta. S'han de coure uns 10 minutets i solen quedar rustidets, d'aquells que fan CREC-CREC. Esperem que us agradin!
 


carquinyols

. 400 GRAMS  DE FARiNA
. 400 GRAMS DE  SUCRE
. 100 GRAMS D'AMETLLA  CRUA AMB PELL
. 100 GRAMS D'AMETLLA CRUA SENSE PELL
. 1 CULLERADA DE LLiMONA
. 1 CULLERADA DE  CANYELLA
. 1 CULLERADA DE   CARBONAT
. 2  OUS