diumenge, 22 de febrer del 2015

CARNAVAL 2015!!!

Enguany, l'escola s'ha vestit esportista!

Tots els fillets i filletes, mestres i... un equipàs de mares futbolistes van prendre, el Dijous Llarder, els carrers des Migjorn amb molta energia i ganes de fer festa!!!




Durant dues setmanes vam treballar de valent preparant tots els detalls per anar la mar de polits. La nostra disfressa: els alçadors de peses!

Per començar, havíem de saber què era aquest esport de l'halterofilia....  Ufff! Què mal de dir!!!

I per això, vam descobrir qui eren els campions d'Espanya en aquesta disciplina, quina era la seva indumentària, com eren les peses... i sobretot, quant pesaven!!!

Però està clar, havíem de conèixer algú de veritat que fés peses. I per això, vam convidar en Bernat, un nebot de n'Assumpta que en sap molt d'això. Va venir a la classe i ens va explicar la mar de coses de la vida dels esportistes (alimentació, entrenaments...) i a partir d'aquí ens vam començar a animar i a pensar com podíem fer la nostra disfressa.


I a partir d'aquí, va començar la nostra aventura... una feinada impressionant que els fillets i filletes van fer amb tanta il·lusió com les mestres. Fer els dorsals amb els números que cadascú va triar, triar si volien les peses grans o petites, pintar les bolles de suro i posar el pes i fer les bossetes de buata per tenir una bona rata!!! 

I sort que na Teresa va arribar a temps,  des del primer dia s'hi va implicar de ple!!!

Quina feinada...

                         ... i quina festassa !!!

Feim la disfressa... pas a pas!! on PhotoPeach